БІСКВІТ З ВІВСЯНИМИ ПЛАСТІВЦЯМИ ТА ВАРЕННЯМ
Спосіб приготування
Інгредієнти
4 осіб
- 110 г вершкового масла
- 170 г цукру
- 1 яйце
- 150 г борошна
- 7 г харчової соди
- 5 мл рідкої ванілі
- 15 мл молока
- 100 г вівсяних пластівців
- 250 г варення (ягідне, абрикосове, персикове, тощо)
Час підготовки
10 хв.Час готування
20 хв.Рівень складності
ЛегкийВартість
низькаСпосіб приготування
-
Розігрійте духову шафу до 180 °С
-
За допомогою Віничка-шумівки збивайте масло з цукром до повного розчинення цукру у Блюді для замішування (3 л). Додайте яйце, не припиняючи збивання.
-
Додайте борошно, соду, ваніль, молоко, перемішайте за допомогою Силіконового скребка. Додайте вівсяні пластівці, перемішайте знову до однорідної маси.
-
Силіконову форму «Деко» поставте на холодну решітку духової шафи, вилийте у неї тісто, змастіть зверху варенням.
-
Запікайте 20 хвилин у розігрітій духовій шафі.
-
Подавайте теплим або холодним.
Варення можна замінити іншими продуктами.
Бісквіт з вівсяними пластівцями та шоколадом: у мікрохвильовій печі розтопіть у Кувшині МікроКук (1 л) 15 г вершкового масла та 170 г темного шоколаду протягом 2 хвилин за потужності 360 Вт. Перемішуючи, додайте 200 г згущеного молока, до отримання ніжної текстури. Вилийте половину тіста з вівсяних пластівців у Силіконову форму «Деко», влийте шоколадну начинку, додайте зверху залишки тіста. Запікайте 25 хвилин на нижньому рівні духової шафи.