ТІСТЕЧКА «ШОКОЛАДНА ФАНТАЗІЯ»
Спосіб приготування
Інгредієнти
9 осіб
- 300 г пісочного печива з шоколадом (або шоколадного печива)
- 75 г вершкового масла кімнатної температури
- 400 г темного шоколаду
- 150 мл вершків жирністю 35%
- 15 г какао
- 25 г кокосової стружки
Час підготовки
15 хв.Час готування
3 хв.Додатковий час
8 ч.Рівень складності
ЛегкийВартість
низькаСпосіб приготування
-
Порубіть на крихти пісочне печиво з маслом за допомогою Комбайна «ЕкстраШеф»(1,35 л).
-
Викладіть отриману масу у Силіконову форму «Деко», розрівняйте за допомогою Силіконового скребка, покладіть форму у Охолоджуючий лоток (2,25 л) та поставте у холодильник.
-
Розламайте шоколад на шматочки, покладіть його у «Кувшин МікроКук» (1 л). Додайте вершки, прикрийте кришкою та розтопіть у мікрохвильовій печі за потужності 600 Вт протягом 3 хвилин. Дайте постояти 1 хвилину. Перемішайте.
-
Вилийте розтоплену масу на основу з печива у Силіконову форму «Деко».
-
Присипте гірким какао, перемішаним із кокосовою стружкою, залиште тістечка у холодильнику на 8 годин (або у морозильній камері на 2 години).
8 годин у холодильнику (або 2 години у морозильній камері)