Назад до результатів
БЛОНДІ
Спосіб приготування
Інгредієнти
9 осіб
- 110 г вершкового масла
- 180 г білого шоколаду
- 1 яйце
- 300 мл згущеного молока
- 10 мл рідкої ванілі
- Дрібка солі
- 100 г борошна
- Цукрова пудра
Час підготовки
10 хв.Час готування
21 хв.Додатковий час
30 хв.Рівень складності
ЛегкийВартість
низькаСпосіб приготування
-
Розігрійте духову шафу до 200 °С
-
Розламайте шоколад на шматочки, покладіть їх у «Кувшин МікроКук» (1 л). Додайте масло, прикрийте кришкою та розтопіть у мікрохвильовій печі за потужності 600 Вт протягом 1,5 хвилин. Дайте постояти 1 хвилину.
-
За допомогою «Міксера від шефа» (1,35 л) збийте яйця, ваніль та згущене молоко. Додайте сіль, борошно, горіхи та обережно перемішайте ще раз.
-
Поставте Силіконову форму «Деко» на холодну решітку духової шафи та вилийте у неї тісто.
-
Випікайте у духовій шафі протягом 20 хвилин. Дайте готовому пирогу охолонути протягом 30 хвилин. Зверху прикрасьте цукровою пудрою.