ШОКОЛАДНИЙ БРАУНІ
Спосіб приготування
Інгредієнти
9 осіб
- 180 г темного шоколаду
- 150 г вершкового масла
- 4 яйця
- 200 г цукру
- Дрібка солі
- 100 г борошна
- 100 г горіхів
Час підготовки
10 хв.Час готування
26 хв.Додатковий час
30 хв.Рівень складності
ЛегкийВартість
низькаСпосіб приготування
-
Розігрійте духову шафу до 200 °С
-
Розламайте шоколад на шматочки, покладіть їх у «Кувшин МікроКук» (1 л). Додайте масло, прикрийте кришкою та розтопіть у мікрохвильовій печі за потужності 600 Вт протягом 1,5 хвилин. Дайте постояти 1 хвилину.
-
За допомогою « Міксера від шефа™» (1,35 л) збийте яйця з цукром, додайте сіль, борошно та знову збивайте 10 секунд. Змішайте шоколадну суміш з яєчною за допомогою Силіконового скребка до однорідної маси. Додайте горіхи та обережно перемішайте ще раз.
-
Поставте Силіконову форму «Деко» на холодну решітку
духової шафи та вилийте в неї тісто.
-
Випікайте у духовій шафі протягом 25 хвилин. Дайте готовому пирогу охолонути протягом 30 хвилин.