ЗДОБНІ БУЛОЧКИ З КАРАМЕЛІЗОВАНИМИ ЯБЛУКАМИ
Спосіб приготування
Час підготовки
15 хв.Час готування
23 хв.Рівень складності
СередняВартість
низькаСпосіб приготування
-
Розтопіть вершкове масло та тростинний цукор у Кувшині «МікроКук» (1 л) протягом 30 секунд за потужності 600 вт.
-
Додайте яблука, що очищені від шкірки та порізані великими шматочками. Обережно перемішайте та запікайте 3 хвилини за потужності 600 Вт. Охолоджуйте 3 хвилини.
-
Булочки розріжте навпіл.
-
У Блюді для замішування (3 л) збийте яйця, молоко та сік, що утворився під час запікання яблук. У цій суміші змочіть шматочки булочки.
-
Розігрійте духову шафу до 200 °С.
-
Силіконову форму «Деко» поставте на холодну решітку духової шафи, розкладіть на ній шматочки булочки. Притисніть їх так, щоби між ними не залишилось вільного простору.
-
За допомогою Силіконового пензля «Бездоганність» змастіть карамеллю булочки, викладіть зверху яблука, усю карамель та обережно вилийте зверху залишки яєчної суміші.
-
Запікайте 15 хвилин у розігрітій духовій шафі.
Карамель з вершковим маслом: 80 г цукру насипте рівним шаром у каструлю та розтопіть його на середньому вогні до коричневого кольору. Не перемішуйте! Зніміть з вогню, додайте 40 г вершкового масла та перемішайте за допомогою Віничка-шумівки. Додайте 80 мл вершків та кип’ятіть 30 секунд при постійному помішуванні. Охолодіть. Поставте у холодильник.