ОВОЧЕВА ЗАПІКАНКА
Спосіб приготування
Інгредієнти
4 осіб
- 500 г картоплі
- 1 зелений солодкий перець
- 1 цибуля
- Олія
- Сіль та перець
- 6 яєць
Час підготовки
10 хв.Час готування
27 хв.Рівень складності
СередняВартість
середняСпосіб приготування
-
Овочі вимийте. Очистіть картоплю, солодкий перець, цибулю за
допомогою Овочечистки універсальної.
-
Картоплю та цибулю наріжте кубиком, перець – тонкими смужками.
-
На пательні з розігрітою олією підсмажте овочі. Злийте всю рідину, додайте сіль та перець за смаком.
-
Розігрійте духову шафу до 180 °С.
-
Викладіть овочі у Силіконову форму «Деко», яку встановлено на холодну решітку духової шафи.
-
Збийте яйця з сіллю та перцем у Шейкері (600 мл), вилийте на овочі.
-
Запікайте 12 хвилин у розігрітій духовій шафі.
-
Подавайте запіканку гарячою чи холодною.
Порада: для спрощення рецепту та більш швидкого приготування, можна запекти овочі у мікрохвильовій печі: 10 хвилин за потужності 600 Вт у Кувшині МікроКук (1 л), потім злити рідину.