ТОРТИЛЬЯ З ТУНЦЕМ
Спосіб приготування
Інгредієнти
4 осіб
- 120 мл води
- 15 мл оливкової олії
- 300 г борошна
- 15 г паприки
- Сіль та перець за смаком
- 1 яйце
- 1 невеликий червоний перець
- 1 велика цибуля
- 100 мл томатного соусу
- 200 г консервованого тунця
- Суміш для змащування пирога (1 яєчний жовток + 15 мл води)
Час підготовки
20 хв.Час готування
64 хв.Рівень складності
СередняВартість
середняСпосіб приготування
-
Розігрійте воду у Кувшині МікроКук (1 л) протягом 1 хвилини за потужності 600 Вт. Влийте оливкову олію та одночасно додайте борошно, паприку та сіль. Ретельно перемішайте за допомогою Силіконового скребка, потім додайте яйце та знов перемішайте. У Блюді для замішування (3 л) замісіть тісто та залиште на 30 хвилин.
-
Вимийте солодкий перець, очистіть його від шкірки за допомогою Овочечистки універсальної та поріжте тоненькими слайсами за допомогою Шатківниці «МандолінаЮніор».
-
Протушкуйте солодкий перець та цибулю у Ємності МікроКук (2,25 л) протягом 6 хвилин за потужності 600 Вт, до напівготовності, перемішавши декілька разів.
-
Додайте томатний соус, сіль, перець та перемішайте. Тушкуйте 2 хвилини за потужності 600 Вт. Додайте тунець, розітріть до однорідності.
-
Розігрійте духову шафу до 180 °С.
-
Розділіть тісто на 2 рівні частини. Одну половину розкачайте до розміру Силіконової форми «Деко», а другу – дещо більшою. Проколіть їх виделкою.
-
Поставте Силіконову форму «Деко» на холодну решітку духової шафи та покладіть на неї більший пласт розкачаного тіста, трохи піднявши його за край.
-
Викладіть на тісто начинку з тунця, зверху прикрийте другим пластом тіста. З’єднайте краєчки тіста, щоби вони добре склеїлися.
-
За допомогою Силіконового пензля «Бездоганність» змастіть пиріг жовтком, що збитий з 15 мл води, поставте деко у розігріту духову шафу та випікайте 25 хвилин. Страву можна подавати як гарячою, так і холодною.