Назад до результатів
ЗАКУСКА «ПІКАНТНА»
Спосіб приготування
Інгредієнти
4 осіб
- 700 г шинки
- 1 л курячого бульйону
- 1 гілочка естрагону
- 20 г желатину
- 50 г подрібненого естрагону
Час підготовки
10 хв.Час готування
20 хв.Додатковий час
4 ч.Рівень складності
СередняВартість
середняСпосіб приготування
-
Наріжте шинку дрібними кубиками за допомогою Універсального ножа Universal.
-
Замочіть желатин у невеликій кількості бульйону до набухання, прогрійте та змішайте з бульйоном у «СуперХітПарад» (2л).
-
Декілька листочків естрагону викладіть на дно Форми для желе, на нього викладіть шар порізаної шинки, присипте естрагоном, що подрібнений за допомогою Подрібнювача «ТурбоМікс» (600мл), залийте невеликою кількістю желе.
-
Повторюйте до закінчення складових.
-
Закрийте Форму для желе та поставте її у холодильник на 4 години.