Даний сайт використовує файли cookie. Продовжуючи користування сайтом Ви погоджуєтесь з використанням фалів cookie. Дізнатися більше.

Назад до результатів

ХОЛОДЕЦЬ ДОМАШНІЙ

    Спосіб приготування

    Інгредієнти

    4 осіб

    • 2 свинячих вушка
    • 1 рулька, або свиняча ніжка
    • 500 г курячого м’яса
    • 1 цибуля
    • 3 лаврових листа
    • 2 морквини
    • 8 горошин чорного перцю
    • вода
    • часник за смаком
    • 2 ст. л. оцту

    Час підготовки

    60 хв.

    Час готування

    360 хв.

    Додатковий час

    12 ч.

    Рівень складності

    Середня

    Вартість

    середня




    Спосіб приготування

    1. У СуперХітПараді (4л) замочіть свинячі ніжки та вушка у холодній воді з додаванням оцту на декілька годин.

    2. За допомогою Універсального ножа Universal очистіть ніжки та вушка від бруду.

    3. Куряче м’ясо вимийте, видаліть зайвий жир.

    4. Складіть всі м’ясні продукти у Каструлю «Від шефатм» (5,7л). Залийте холодною водою (на 2 см вище за рівень м’яса) та доведіть до кипіння на повільному вогні. Накрийте каструлю кришкою не щільно та варіть на слабкому вогні 6 годин. Знімайте пінку, що утворюється. За годину до закінчення приготування покладіть у бульйон очищені цибулю, моркву, сіль, лавровий лист та чорний перець горошком. 

    5. Обережно видаліть з бульйону моркву, цибулю та лавровий лист. Охолодіть, вийміть м’ясо та відділіть його від кісток.

    6. Розкладіть м’ясо у Форму для желе

    7. Бульйон процідіть за допомогою Сита «Шинуа», додайте декілька зубків часнику, що розчавили  Пресом для часнику. Посоліть, перемішайте та залийте у  Форму для желе. Закрийте форму та поставте у холодильник на 9 – 12 годин.