ХОЛОДЕЦЬ ДОМАШНІЙ
Спосіб приготування
Інгредієнти
4 осіб
- 2 свинячих вушка
- 1 рулька, або свиняча ніжка
- 500 г курячого м’яса
- 1 цибуля
- 3 лаврових листа
- 2 морквини
- 8 горошин чорного перцю
- вода
- часник за смаком
- 2 ст. л. оцту
Час підготовки
60 хв.Час готування
360 хв.Додатковий час
12 ч.Рівень складності
СередняВартість
середняСпосіб приготування
-
У СуперХітПараді (4л) замочіть свинячі ніжки та вушка у холодній воді з додаванням оцту на декілька годин.
-
За допомогою Універсального ножа Universal очистіть ніжки та вушка від бруду.
-
Куряче м’ясо вимийте, видаліть зайвий жир.
-
Складіть всі м’ясні продукти у Каструлю «Від шефатм» (5,7л). Залийте холодною водою (на 2 см вище за рівень м’яса) та доведіть до кипіння на повільному вогні. Накрийте каструлю кришкою не щільно та варіть на слабкому вогні 6 годин. Знімайте пінку, що утворюється. За годину до закінчення приготування покладіть у бульйон очищені цибулю, моркву, сіль, лавровий лист та чорний перець горошком.
-
Обережно видаліть з бульйону моркву, цибулю та лавровий лист. Охолодіть, вийміть м’ясо та відділіть його від кісток.
-
Розкладіть м’ясо у Форму для желе
-
Бульйон процідіть за допомогою Сита «Шинуа», додайте декілька зубків часнику, що розчавили Пресом для часнику. Посоліть, перемішайте та залийте у Форму для желе. Закрийте форму та поставте у холодильник на 9 – 12 годин.