Даний сайт використовує файли cookie. Продовжуючи користування сайтом Ви погоджуєтесь з використанням фалів cookie. Дізнатися більше.

Назад до результатів

ПОЛУНИЧНО – ВАНІЛЬНЕ МОРОЗИВО

    Спосіб приготування

    Інгредієнти

    8 осіб

    • 1 упаковка ванільного цукру
    • 200 мл густих вершків
    • 200 г згущеного молока
    • 300 г полуниці ( свіжої або замороженої)
    • 2 яєчних білки
    • 75 г цукрової пудри

    Час підготовки

    30 хв.

    Додатковий час

    8 ч.

    Рівень складності

    Середня

    Вартість

    середня




    Спосіб приготування

    1. За допомогою Міксера «Від шефатм» збийте холодні вершки з ванільним цукром до стійких піків. Додайте половину згущеного молока та обережно перемішайте Силіконовим скребком. Викладіть суміш у Блюдо для замішування (3л).

    2. Викладіть полуниці у Подрібнювач «ТурбоМікс» (600мл) та збивайте до однорідності. Додайте згущене молоко та знову збийте.

    3. Яєчні білки збийте до стійких піків за допомогою Міксера «Від шефатм». Додайте цукрову пудру та збивайте ще декілька секунд. Обережно перекладіть у збиті білки полуниці, за допомогою Силіконового скребка. 

    4. У Форму для желе викладайте шарами вершкову та полуничну суміші, чергуючи їх. Закрийте кришкою та поставте у морозильну камеру на 8 годин.