ПОЛУНИЧНО – ВАНІЛЬНЕ МОРОЗИВО
Спосіб приготування
Інгредієнти
8 осіб
- 1 упаковка ванільного цукру
- 200 мл густих вершків
- 200 г згущеного молока
- 300 г полуниці ( свіжої або замороженої)
- 2 яєчних білки
- 75 г цукрової пудри
Час підготовки
30 хв.Додатковий час
8 ч.Рівень складності
СередняВартість
середняСпосіб приготування
-
За допомогою Міксера «Від шефатм» збийте холодні вершки з ванільним цукром до стійких піків. Додайте половину згущеного молока та обережно перемішайте Силіконовим скребком. Викладіть суміш у Блюдо для замішування (3л).
-
Викладіть полуниці у Подрібнювач «ТурбоМікс» (600мл) та збивайте до однорідності. Додайте згущене молоко та знову збийте.
-
Яєчні білки збийте до стійких піків за допомогою Міксера «Від шефатм». Додайте цукрову пудру та збивайте ще декілька секунд. Обережно перекладіть у збиті білки полуниці, за допомогою Силіконового скребка.
-
У Форму для желе викладайте шарами вершкову та полуничну суміші, чергуючи їх. Закрийте кришкою та поставте у морозильну камеру на 8 годин.