ДЕСЕРТ «ФРУКТОВА НАСОЛОДА»
Спосіб приготування
Інгредієнти
8 осіб
- 8 яєчних жовтків
- 280 г цукру
- 2 ст. л. ванільного цукру
- 800 мл молока
- 45 г желатину
- 250 г вершків, жирністю 33%
- 250 г маскарпоне
- 2 персика
- 100 г винограду
Час підготовки
30 хв.Додатковий час
6 ч.Рівень складності
СередняВартість
середняСпосіб приготування
-
У ємність «СуперХітПарад» (1л) налийте 1 склянку теплої води та 30 г цукру. Змішайте з попередньо замоченим та розпущеним желатином (5г).
-
Персик наріжте скибочками, виноград навпіл. Викладіть їх на дно Форми для желе. Залийте фрукти сиропом з «СуперХітПараду» (1л), закрийте форму кришкою та поставте у холодильник на 3 години.
-
Жовтки збийте з 70 г цукру та 2 ст.л. ванільного цукру за допомогою Міксера «Від шефатм».
-
Нагрійте молоко у Ковші «Від шефатм» (2,8л), додайте весь цукор, що залишився та прогрійте, до повного розчинення цукру. Половину перелийте у «СуперХітПарад» (1л). Додайте замочений та розпущений желатин (40г), перемішайте та залиште на 10 хвилин.
-
Молоко, що залишилось, перелийте у збиті жовтки та збивайте за допомогою Міксера «Від шефатм». Перелийте суміш у Сотейник «Від шефатм» (2,8л) та варіть на повільному вогні до загустіння, постійно помішуючи. Додайте желатинову суміш та ретельно перемішайте.
-
За допомогою Міксера «Від шефатм» збийте вершки. Додайте маскарпоне та збивайте все разом. Додайте приготовану та охолоджену жовткову суміш та ретельно перемішайте.
-
Обережно влийте отриманий крем у Форму для желе на фрукти. Закрийте кришкою та поставте у холодильник ще на 3 години.