Даний сайт використовує файли cookie. Продовжуючи користування сайтом Ви погоджуєтесь з використанням фалів cookie. Дізнатися більше.

Назад до результатів

ДЕСЕРТ «ФРУКТОВА НАСОЛОДА»

    Спосіб приготування

    Інгредієнти

    8 осіб

    • 8 яєчних жовтків
    • 280 г цукру
    • 2 ст. л. ванільного цукру
    • 800 мл молока
    • 45 г желатину
    • 250 г вершків, жирністю 33%
    • 250 г маскарпоне
    • 2 персика
    • 100 г винограду

    Час підготовки

    30 хв.

    Додатковий час

    6 ч.

    Рівень складності

    Середня

    Вартість

    середня




    Спосіб приготування

    1. У ємність «СуперХітПарад» (1л) налийте 1 склянку теплої води та 30 г цукру. Змішайте з попередньо замоченим та розпущеним желатином (5г).

    2. Персик наріжте скибочками, виноград навпіл. Викладіть їх на дно Форми для желе. Залийте фрукти сиропом з «СуперХітПараду» (1л), закрийте форму кришкою та поставте у холодильник на 3 години.

    3. Жовтки збийте з 70 г цукру та 2 ст.л. ванільного цукру за допомогою Міксера «Від шефатм».

    4. Нагрійте молоко у Ковші «Від шефатм» (2,8л), додайте весь цукор, що залишився та прогрійте, до повного розчинення цукру. Половину перелийте у «СуперХітПарад» (1л). Додайте замочений та розпущений желатин (40г), перемішайте та залиште на 10 хвилин.

    5. Молоко, що залишилось, перелийте у збиті жовтки та збивайте за допомогою Міксера «Від шефатм». Перелийте суміш у Сотейник «Від шефатм» (2,8л) та варіть на повільному вогні до загустіння, постійно помішуючи. Додайте желатинову суміш та ретельно перемішайте.

    6. За допомогою Міксера «Від шефатм» збийте вершки. Додайте маскарпоне та збивайте все разом. Додайте приготовану та охолоджену жовткову суміш та ретельно перемішайте.

    7. Обережно влийте отриманий крем у Форму для желе на фрукти. Закрийте кришкою та поставте у холодильник ще на 3 години.