Назад до результатів
ДЕСЕРТ «ПЕРСИКОВЕ ЗАХОПЛЕННЯ»
Спосіб приготування
Інгредієнти
8 осіб
- 150 мл охолоджених рідких вершків
- 450 г консервованих персиків
- 50 г цукрової пудри
- 2 бісквітного печива «Савоярді»
- Для сиропу:
- 75 мл рому
- 25 г цукру
- 100 мл води
Час підготовки
30 хв.Додатковий час
3 ч.Рівень складності
СередняВартість
середняСпосіб приготування
-
У ємності Великий «ХітПарад» змішайте ром, 25 г цукру та воду.
-
За допомогою Міксера «Від шефатм» збийте вершки, додайте цукрову пудру та продовжуйте збивати до стійких піків.
-
Занурюйте печиво у сироп та розкладайте його по всій поверхні Форми для желе.
-
Викладайте у форму шарами по черзі вершки та персики.
-
Зверху накрийте шаром змоченого у сиропі печива, закрийте форму та поставте у холодильник на 3 години.