Даний сайт використовує файли cookie. Продовжуючи користування сайтом Ви погоджуєтесь з використанням фалів cookie. Дізнатися більше.

Назад до результатів

ДЕСЕРТ «ПЕРСИКОВЕ ЗАХОПЛЕННЯ»

    Спосіб приготування

    Інгредієнти

    8 осіб

    • 150 мл охолоджених рідких вершків
    • 450 г консервованих персиків
    • 50 г цукрової пудри
    • 2 бісквітного печива «Савоярді»
    • Для сиропу:
    • 75 мл рому
    • 25 г цукру
    • 100 мл води

    Час підготовки

    30 хв.

    Додатковий час

    3 ч.

    Рівень складності

    Середня

    Вартість

    середня




    Спосіб приготування

    1. У ємності Великий «ХітПарад» змішайте ром, 25 г цукру та воду.

    2. За допомогою Міксера «Від шефатм» збийте вершки, додайте цукрову пудру та продовжуйте збивати до стійких піків.

    3. Занурюйте печиво у сироп та розкладайте його по всій поверхні Форми для желе.

    4. Викладайте у форму шарами по черзі вершки та персики.

    5. Зверху накрийте шаром змоченого у сиропі печива, закрийте форму та поставте у холодильник на 3 години.