ДЕСЕРТ «ШОКОЛАДНА КАЗКА»
Спосіб приготування
Інгредієнти
8 осіб
- 150 г м’якого масла
- 100 г темного шоколаду
- 120 г цукру
- 100 г білого шоколаду
- 4 яєчних жовтки
- 2 бісквітного печива «Савоярді»
- Для сиропу:
- 75 мл рому
- 25 г цукру
- 100 мл води
Час підготовки
30 хв.Час готування
15 хв.Додатковий час
12 ч.Рівень складності
СередняВартість
середняСпосіб приготування
-
У ємності Великий ХітПарад (600мл) змішайте ром, 25 г цукру та воду. Відкладіть у сторону.
-
У Міксер «Від шефатм» змішайте та добре збийте м’яке масло, цукор, яєчні жовтки.
-
У Кувшині «МікроКук» (1л) розтопіть темний шоколад у мікрохвильовій печі протягом 2 хвилин за потужності 360 Вт, дайте постояти 1 хвилину та перемішайте.
-
У ємності СуперХіт Парад (1л) змішайте розтоплений темний шоколад та половину жовткової суміші.
-
У Кувшині «МікроКук» (1л) розтопіть білий шоколад у мікрохвильовій печі протягом 2 хвилин за потужності 360 Вт, дайте постояти 1 хвилину та перемішайте.
-
У окремій ємності СуперХітПарад (1л) змішайте розтоплений білий шоколад та другу половину жовткової суміші.
-
Занурюйте печиво у сироп та розкладайте його по всій поверхні Форми для желе.
-
Заливайте по черзі шари темного та білого шоколаду поки не закінчиться шоколад.
-
Накрийте зверху шаром печива, змоченого у сиропі. Закрийте форму та поставте її у холодильник на 12 годин.