Даний сайт використовує файли cookie. Продовжуючи користування сайтом Ви погоджуєтесь з використанням фалів cookie. Дізнатися більше.

Назад до результатів

ДЕСЕРТ «ШОКОЛАДНА КАЗКА»

    Спосіб приготування

    Інгредієнти

    8 осіб

    • 150 г м’якого масла
    • 100 г темного шоколаду
    • 120 г цукру
    • 100 г білого шоколаду
    • 4 яєчних жовтки
    • 2 бісквітного печива «Савоярді»
    • Для сиропу:
    • 75 мл рому
    • 25 г цукру
    • 100 мл води

    Час підготовки

    30 хв.

    Час готування

    15 хв.

    Додатковий час

    12 ч.

    Рівень складності

    Середня

    Вартість

    середня




    Спосіб приготування

    1. У ємності Великий ХітПарад (600мл) змішайте ром, 25 г цукру та воду. Відкладіть у сторону.

    2. У Міксер «Від шефатм»  змішайте  та добре збийте м’яке масло, цукор, яєчні жовтки.

    3. У Кувшині «МікроКук» (1л) розтопіть темний шоколад у мікрохвильовій печі протягом 2 хвилин за потужності 360 Вт, дайте постояти 1 хвилину та перемішайте.

    4. У ємності СуперХіт Парад (1л) змішайте розтоплений темний шоколад та половину жовткової суміші.

    5. У Кувшині «МікроКук» (1л) розтопіть білий шоколад у мікрохвильовій печі протягом 2 хвилин за потужності 360 Вт, дайте постояти 1 хвилину та перемішайте.

    6. У окремій ємності СуперХітПарад (1л) змішайте розтоплений білий шоколад та другу половину жовткової суміші.

    7. Занурюйте печиво у сироп та розкладайте його по всій поверхні Форми для желе.

    8. Заливайте по черзі шари темного та білого шоколаду поки не закінчиться шоколад.

    9. Накрийте зверху шаром печива, змоченого у сиропі. Закрийте форму та поставте її у холодильник на 12 годин.