Даний сайт використовує файли cookie. Продовжуючи користування сайтом Ви погоджуєтесь з використанням фалів cookie. Дізнатися більше.

Назад до результатів

САЛАТ «ОСЕЛЕДЕЦЬ ПІД ШУБОЮ»

    Спосіб приготування

    Інгредієнти

    8 осіб

    • 300 г філе оселедця
    • 2 буряк
    • 3 картоплини
    • 2 морквини
    • 4 яйця
    • 1/2 цибулини
    • 120 г майонезу
    • сіль

    Час підготовки

    60 хв.

    Час готування

    20 хв.

    Рівень складності

    Середня

    Вартість

    середня




    Спосіб приготування

    1. Картоплю, моркву та буряки ретельно вимийте та складіть у каструлю «УльтраПротм». Поставте у розігріту  до 180оС духову  шафу та випікайте до готовності.

    2. Відваріть яйця у Ковші «Від шефутм» (2,8л) протягом 10 хвилин, покладіть їх у холодну воду та залиште на 10 хвилин, щоб легше було їх очистити від шкаралупи.

    3. Філе оселедця наріжте кубиком за допомогою Універсального ножа Universal.

    4. Дрібно наріжте цибулю за допомогою Подрібнювача «Турбо» (300мл).

    5. За допомогою Тертки «Мандоліна Турбо» натріть яйця.

    6. Картоплю, моркву, буряки натріть за допомогою Тертки «Fusion Master».

    7. На дно Форми для желе викладіть натерті буряки, посоліть та змастіть майонезом.

    8. Зверху викладіть натерті яйця та посоліть.

    9. Викладіть моркву, посоліть та змастіть майонезом.

    10. Покладіть зверху цибулю.

    11. На цибулю викладіть порізаний оселедець,  змастіть майонезом.

    12. Останньою викладіть картоплю, закрийте форму та залиште у холодильнику на 3 години.

    13. Салат легко вийде з форми, завдяки відполірованим внутрішнім стінкам.