САЛАТ «ОСЕЛЕДЕЦЬ ПІД ШУБОЮ»
Спосіб приготування
Інгредієнти
8 осіб
- 300 г філе оселедця
- 2 буряк
- 3 картоплини
- 2 морквини
- 4 яйця
- 1/2 цибулини
- 120 г майонезу
- сіль
Час підготовки
60 хв.Час готування
20 хв.Рівень складності
СередняВартість
середняСпосіб приготування
-
Картоплю, моркву та буряки ретельно вимийте та складіть у каструлю «УльтраПротм». Поставте у розігріту до 180оС духову шафу та випікайте до готовності.
-
Відваріть яйця у Ковші «Від шефутм» (2,8л) протягом 10 хвилин, покладіть їх у холодну воду та залиште на 10 хвилин, щоб легше було їх очистити від шкаралупи.
-
Філе оселедця наріжте кубиком за допомогою Універсального ножа Universal.
-
Дрібно наріжте цибулю за допомогою Подрібнювача «Турбо» (300мл).
-
За допомогою Тертки «Мандоліна Турбо» натріть яйця.
-
Картоплю, моркву, буряки натріть за допомогою Тертки «Fusion Master».
-
На дно Форми для желе викладіть натерті буряки, посоліть та змастіть майонезом.
-
Зверху викладіть натерті яйця та посоліть.
-
Викладіть моркву, посоліть та змастіть майонезом.
-
Покладіть зверху цибулю.
-
На цибулю викладіть порізаний оселедець, змастіть майонезом.
-
Останньою викладіть картоплю, закрийте форму та залиште у холодильнику на 3 години.
-
Салат легко вийде з форми, завдяки відполірованим внутрішнім стінкам.