САЛАТ «МІМОЗА»
Спосіб приготування
Інгредієнти
8 осіб
- 1 банка рибних консервів (у власному соку)
- 4 яйця
- 3 середнього розміру картоплини
- 100 г голландського сиру
- 25 г вершкового масла
- 1 невелика цибуля
- 120 г майонезу
- сіль
Час підготовки
30 хв.Час готування
20 хв.Рівень складності
СередняВартість
середняСпосіб приготування
-
Відваріть неочищену картоплю у Сотейнику «Від шефатм» (2,8л) до готовності. Очистіть картоплю та натріть за допомогою Тертки «Fusion Master».
-
Яйця відваріть у Ковші «Від шефатм» (2,8л) протягом 10 хвилин, охолодіть їх у холодній воді та очистіть. Відокремте білки від жовтків та натріть їх нарізно за допомогою Тертки «Мандоліна Турбо».
-
Сир натріть за допомогою Тертки «Мандоліна Турбо».
-
Цибулю очистіть та порубіть за допомогою Подрібнювача «Турбо» (300мл).
-
За допомогою Консервного ножа відкрийте рибні консерви, Силіконовим скребком подрібніть рибу на маленькі шматочки. Рідину від риби не виливайте.
-
У Форму для желе викладіть яєчні жовтки, змастіть майонезом, викладіть білки, підсоліть та змастіть майонезом.
-
Викладіть сир, зверху натріть, за допомогою Тертки «Диско», вершкове масло, попередньо охолоджене у морозильній камері, протягом 30 хвилин.
-
Викладіть рибу, полийте її рідиною, що залишилась у банці. Можна також злегка збризнути рибу лимонним соком, що додасть їй пікантного смаку.
-
Рівномірно викладіть цибулю, посоліть та змастіть майонезом.
-
Останнім шаром викладіть натерту картоплю, підсоліть та змастіть майнезом.
-
Закрийте Форму для желе та поставте її у холодильник на декілька годин.