Назад до результатів
ЗАКУСКА З ТУНЦА ТА ЦУКІНІ
Спосіб приготування
Інгредієнти
8 осіб
- 500 г цукіні
- 100 мл густих вершків
- 40 г желатину
- сіль та перець
- 200 г м’якого сиру
- 300 г консервованого тунця
Час підготовки
30 хв.Час готування
20 хв.Додатковий час
4 ч.Рівень складності
СередняВартість
середняСпосіб приготування
-
Желатин замочіть у воді до набухання, прогрійте, викладіть у Блюдо для замішування (3л).
-
Цукіні поріжте на тоненькі язички за допомогою Овочечистки універсальної. Викладіть їх у Кувшин «МікроКук» (1л) та готуйте їх у мікрохвильовій печі протягом 15 хвилин за потужності 600 Вт. Залиште для настоювання на 5 хвилин.
-
Ще теплі язички викладіть у Блюдо для замішування (3л) з желатином та перемішайте.
-
Збийте у Міксері «Від шефатм» сир, вершки, сіль та перець. Додайте до цукіні отриману суміш та подрібнену рибу, перемішайте.
-
Вилийте суміш у Форму для желе, закрийте кришкою та поставте у холодильник на 4 години.