Назад до результатів
Червоний борщ
Спосіб приготування
Інгредієнти
4 осіб
- 4 середніх буряків
- 1 морква
- 1 пучок петрушки
- Сік 1 лимона
- 2 зубчики часнику
- 15 г сушених грибів
- 2 л окропу
- 1 бульйонний кубик (за бажанням)
- 2 лаврові листи
- Чорний перець, майоран за смаком
Час підготовки
15 хв.Час готування
30 хв.Рівень складності
СередняВартість
середняСпосіб приготування
-
Буряк і моркву натріть скибочками на тертці-шатківниці «Мандоліна» і помістіть в основу «Термосервирувача» (3 л). Додайте перець, майоран, подрібнений часник, полийте лимонним соком.
-
Нагрійте 2 л води, покладіть розкришений бульйонний кубик.
-
Киплячим бульйоном залийте натерті овочі і, обережно перемішуючи, додайте лавровий лист і сушені гриби.
-
Закрийте «Термосервирувач» (3 л) кришкою і залиште приблизно на 30 хвилин.
-
Перед подачею посипте зеленню петрушки.