Даний сайт використовує файли cookie. Продовжуючи користування сайтом Ви погоджуєтесь з використанням фалів cookie. Дізнатися більше.

Назад до результатів

Червоний борщ

  • Tupperware Червоний борщ

Спосіб приготування

Інгредієнти

4 осіб

  • 4 середніх буряків
  • 1 морква
  • 1 пучок петрушки
  • Сік 1 лимона
  • 2 зубчики часнику
  • 15 г сушених грибів
  • 2 л окропу
  • 1 бульйонний кубик (за бажанням)
  • 2 лаврові листи
  • Чорний перець, майоран за смаком

Час підготовки

15 хв.

Час готування

30 хв.

Рівень складності

Середня

Вартість

середня




Спосіб приготування

  1. Буряк і моркву натріть скибочками на тертці-шатківниці «Мандоліна» і помістіть в основу «Термосервирувача» (3 л). Додайте перець, майоран, подрібнений часник, полийте лимонним соком.

  2. Нагрійте 2 л води, покладіть розкришений бульйонний кубик.

  3. Киплячим бульйоном залийте натерті овочі і, обережно перемішуючи, додайте лавровий лист і сушені гриби.

  4. Закрийте «Термосервирувач» (3 л) кришкою і залиште приблизно на 30 хвилин.

  5. Перед подачею посипте зеленню петрушки.