Назад до результатів
Холодець класичний
Спосіб приготування
Інгредієнти
10 осіб
- 1 ловича гомілка (розрубана на декілька частин)
- 1 кг пісного м'яса на вибір: свинина, яловичина, індичка, курка
- 1 л води
- 3 зубчики часнику
- 3 лаврові листи
- 10 горошин чорного перцю
- Сіль за смаком
Час підготовки
260 хв.Час готування
20 хв.Рівень складності
СередняВартість
середняСпосіб приготування
-
1. Вимочіть яловичу гомілку в холодній воді приблизно 3–4 години (краще – ніч).
-
2. Покладіть м'ясо, спеції і гомілку в скороварку для мікрохвильової печі «Супер-кухар» (3 л), залийте холодною водою і варіть 20 хвилин при потужності 800 Вт.
-
3. Вийміть м'ясо і кістки з бульйону, бульйон процідіть.
-
4. Переберіть м'ясо, відокремте волокна і наріжте невеликими шматочками.
-
5. Видавіть часник в м'ясо і розкладіть м'ясо по ємностях, акуратно залийте процідженим бульйоном.
-
6. Накрийте ємності із заливним кришкою і поставте в холодильник до повного застигання.