Плов
Спосіб приготування
Інгредієнти
- 4 осіб
- 300 г курячого філе
- 200 г рису
- 200 мл води
- 4 зубчики часнику
- 1 морква
- 1 цибулина
- 1 лавровий лист
- 4 ст. ложки вершкового масла
- Зіра, сіль, перець за смаком
Час підготовки
30 хв.Час готування
40 хв.Рівень складності
СередняВартість
середняСпосіб приготування
1. Викладіть в каструлю «УльтраПро™» (2 л) вершкове масло, моркву, натерту на тертці-шатківниці «Мандоліна», і цибулю, нарізану в подрібнювачі «Турбо-мікс» (600 мл).
2. Накрийте каструлю «УльтраПро™» (2 л) кришкою і готуйте в мікрохвильовій печі при потужності 600 Вт 7 хвилин.
3. Через 7 хвилин відкрийте кришку, викладіть на овочі нарізане кубиками куряче філе, рис, зіру, лавровий лист, сіль, перець, перемішайте і залийте водою.
4. Накрийте каструлю «УльтраПро™» (2 л) кришкою і готуйте в мікрохвильовій печі при потужності 600 Вт ще 10 хвилин.
5. За п'ять хвилин до готовності ще раз перемішайте і додайте очищені зубчики часнику. Після закінчення часу приготування залиште страву настоятися ще 10 хвилин.